10 november

Oost Europese herders: Zowel Nadya (East River G0T Lady) als Vigo (Vigo Zailo of the Heart of Lothian) zijn goedgekeurd op heupen, ellebogen, rug en gebit. Tevens zijn beiden goedgekeurd voor de fok bij de officiële rasvereniging, de VEOVereniging. En zijn ze volledig goedgekeurd via Embark.

 

6 augustus

Dogshow Rotterdam heeft ons geen windeieren gelegd.  De Zwitserse Witte herders Gibbs jr, Djuna en Duke zijn nu officieel goedgekeurd voor de fok door de VZWH. We zijn super trots !!!

 

29 mei 2023

We zijn eindelijk weer naar een cac show geweest, de Pinksterhow. 2 Eerste plaatsen en een 2e plaats. De volgende show is alweer ingeschreven, we zijn weer op stoom na de corona perikelen.

 

Geweldig nieuws!!!

Per 1-2-2023 is de enige Nederlandse rasvereniging, de VEOVereniging, voor de Oost Europese herder (VEO) erkend door de Raad van Beheer.

 

4-10-2022 Onze Logan is Embark getest en vrij van alle meer dan 200 dna afwijkingen die getest worden. We zijn super trots!!!

 

In het blad van de LSOHV Oud Duitse herder vereniging is een artikel gepubliceerd over……..mij, super trots natuurlijk :-)

 

3-11-2020 Fieliss Logan, onze Oost Europese herder reu is goedgekeurd op heupen, ellebogen en rug. Met geweldige uitslagen. Hij is al DM vrij en Mdr1 vrij en zijn tanden en rug zijn ook perfect. We zijn super blij!!!

 

Augustus 2020  Zowel Devana als Zaria zijn Hd, Ed, DM, Mdr1 en rugproblemen vrij getest, we zijn super blij met deze resultaten. We hopen over een paar maanden een nestje met deze Oost Europese herder dames te fokken.

 

29-1-2020

Voor een bevriend fokker hebben we onze Avalon Exa of the Heart of Lothian voor Maligne hyperthermie laten testen. MH. Avalon is ook hier vrij van

 

Aan het eind van het jaar hebben we geweldige resultaten met onze Duitse Herder Langstokhaar Guarda geboekt.

17 november CM KCWF Derde Best in Show!!!!!!

22 december Kerst Winner show Winner Titel, dubbel CAC/CACIB en Beste van het Ras!!!!!

Guarda mag voor het stamboek Duitse en Oud duitse herders dekken.

 

12-8-2019

Update over onze nieuwe liefde, de Oost Europese herdershond ofwel VEO. Klik snel hier voor meer informatie!!

 

25-5-2019

Blue loopt een prachtige 1 Uitmuntend

Barney wordt NEDERLANDS KAMPIOEN en 3e Best in Groep 1. Hierdoor is Barney uitgenodigd voor de prestigieuze Hond van het Jaar show!!!!!!!!!!

 

3-11-2018

Dogshow Bleiswijk

Onze Blue krijgt het CAC en wordt hiermee tevens Nederland Jeugdkampioen!!!!!

 

19-10-2018

ECVO ogen vrij/eyes free:

Amos Lothian di Temaline,

Jonsey Gibbs

Moby Dick of the Heart of Lothian

Indiana Jones iz Beloy Brigady

 

14-10-2018

Vandaag zijn we naar Ermelo getogen. Om de gezellige show van onze rasvereniging mee te maken. We hadden alleen Blue mee. Blue werd beste jeugdklasse teef 1 Uitmuntend en beste jeugdhond. Bovendien werd ze reserve beste teef van de dag. Wat zijn we trots!!!

 

09-09-2018

Dogshow Rotterdam was weer een geweldige ervaring. Onze Barney Leghi of the Heart of Lothian werd wederom Beste van het Ras met een prachtige 1 Uitmuntend!!! Weer een CAC/CACIB!!!

 

10-8-2018 zijn we naar de WDS in Amsterdam geweest. Onze Blue kreeg een mooie uitmuntend is een zeer volle sterke jeugdklasse. Wat een geweldige show om mee te maken.

 

5-8-2018

Op dogshow ‘s Hertogenbosch kreeg Amos Lothian di Temaline een mooie 1 Uitmuntend res. CAC en res. CACIB. Blue kreeg1 uitmuntend en res CAC, res CACIB.

 

1 juli 2018

Inu Yasha iz Beloy Brigady

Indiana Jones iz Beloy Brigady

Alle drie goedgekeurd voor fokdoeleinden door de RZWH

 

23-06-2018 CAC show Zwolle.

Devil Blues Zeichen von Wolf Beste pup veelbelovend

Amos Lothian di Temaline CAC/CACIB 1 Uitmuntend BOS

Barney Leghi of the Heart of Lothian CAC/CACIB BOB

 

21-05-2018

Op de CAC Pinkstershow Behaald onze Devil Blues Zeichen von Wolf wederom de titel beste pup.

Onze Amos Lothian di Temaline res CAC en res CACIB en hiermee zijn tweede kampioenschapspunt.

Barney Leghi of the Heart of Lothian wordt Best of Breed en haalt zijn eerste CAC en CACIB punt!!!

 

7-5-2018 Mooie lieve Lennox is gedekt door knappe stoere Catch. We hopen begin Juli op een nestje stokhaar witte herdertjes.

 

14-4-2018

Vandaag liep onze Devil Blues Zeichen von Wolf (imp Arg.) een mooie beste pup plaats in Utrecht. Daarna werd ze nog eens derde van de hele dag van alle rassen puppen. We zijn super trots.